Splošni pogoji

  1. Avtorske pravice

Celotno oblikovanje, vsebina, besedila, fotografije, dokumenti in ostali objavljeni materiali na spletni strani Germateh Adrie so avtorsko zaščiteni s strani podjetja Germateh Adria d.o.o. in jih ni dovoljeno razmnoževati, kopirati ali kakor koli drugače uporabljati.

GERMATEH Adria d.o.o. veliko pozornosti nameni ažuriranju in točnosti podatkov, vendar pa se lahko zgodi, da se podatki in informacije hitro spremenijo, zato za njihovo ažurnost in točnost ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Pridržujemo si pravico do dodajanja, odstranjevanja in spreminjanja vsebin na spletni strani. Prav tako si pridržujemo pravico do celotnega ali delnega izbrisa spletne strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

  1. Omejitev odgovornosti

Spletno mesto je izdelano in oblikovano z namenom podajanja splošnih informacij Germateh Adria d.o.o. Vsebine na spletnem mestu so informativnega značaja. Vsi uporabniki objavljeno vsebino spletnega strani uporabljajo na lastno odgovornost.