Industrijska maziva

O podjetju Zeller + Gmelin Gmbh

Ustanovljeno že leta 1866 je danes globalno prisotno z 16 hčerinskimi podjetji na vseh najpomembnejših svetovnih trgih. Desetletja izkušenj na področju raziskav in razvoja so privedla proizvode Zeller + Gmelin med vodilne na trgu.

Na sedežu podjetja v Eislingenu si okoli 20% zaposlenih, ki deluje na področju raziskav in razvoja, konstantno prizadeva za razvoj novih in optimizacijo obstoječih proizvodov.

Podjetje Zeller + Gmelin je bilo večkrat nagrajeno z znakom kakovosti “TOP 100”, ki zajema oceno štirih področij inovacijskega managementa; inovacijske procese in organizacijo, inovacijsko klimo, inovacijski marketing ter promocijo inovativnosti s strani vodstva podjetja.

S  tesnim sodelovanjem z uporabniki, inštituti in univerzami Zeller + Gmelin Gmbh razvija odgovore na izzive prihodnosti osnovane na najvišjih standardih.

Več kot 700 različnih vrst industrijskih maziv je dokaz inovativnosti in kompetentnosti firme Zeller + Gmelin. Že več kot sto let podjetje razvija rešitve najvišjega kakovostnega razreda za najrazličnejše namene. Za vaše individualne zahteve lahko razvije rešitve na fleksibilen in kreativen način.  Vodilni avtomobilski proizvajalci, železarne,  pa tudi množica manjših in srednje velikih podjetij, že desetletja zaupajo mazivom Zeller + Gmelin.

Naj proizvodi Zeller + Gmelin pomagajo zagotavljati tudi zanesljivost vaših proizvodnih procesov.

Predstavitveni film je na voljo na spodnji povezavi:

Strojna olja

Strojna olja blagovne znamke Divinol proizvajalca Zeller+ Gmelin Gmbh med drugim priporoča vrsta najuglednejših proizvajalcev obdelovalnih strojev kot so DMG Mori, EMAG, Heller, Hermle, Index…

Katalog hidravličnih olj, olj za drsna vodila, cirkulacijskih olj, olj za zobniške prenose ter kompresorskih olj je na voljo na sledeči povezavi:

Maziva za obdelavo kovin

Emulzije za obdelavo kovin

Olja za obdelavo kovin

Tekočine za korozijsko zaščito

Maziva za globoki vlek

Mazalne masti

Olja za mazanje verig pri visokih temperaturah

Maziva za tekstilno industrijo

Referenčna lista uporabnikov industrijskih maziv Zeller + Gmelin Gmbh ( Divinol)