DIVINOL® maziva in ločilna sredstva

Z znamko DIVINOL® vam ponujamo široko paleto visoko kvalitetnih maziv  za motorna vozila, ločilnih sredstev za beton in asfalt kot tudi druge posebne produkte, ki so z nenehnim razvojem  prilagojeni stalno naraščajočim zahtevam trga. Tako boste vedno prejeli produkte, ki so razviti in proizvedeni v skladu z najnovejšimi tehničnimi zahtevami.

S strani mednarodnih strokovnih združenj preverjena in vodilnih proizvajalcev odobrena maziva DIVINOL® se uporabljajo v skoraj vseh tipih vozil. Da bi strankam omogočili kar najboljšo možno izbiro,  je na voljo širok spekter preko 300 različnih olj in maziv DIVINOL® , ki so, glede na namen,  zbrana v različnih produktnih skupinah.

Ime DIVINOL®  je v gradbeništvu že dolgo sinonim za visoko kvalitetna ločilna sredstva za beton in asfalt. Ločilna sredstva so se od leta 1930, od pričetka razvoja betonskih gradenj, stalno izboljševala. V začetku so kot ločilno sredstvo uporabljali predvsem odpadno olje, danes pa so na voljo produkti s prilagojenimi lastnostmi glede na namen uporabe. Najnovejše inovativne tehnike betoniranja zahtevajo namreč od ločilnih sredstev vrhunsko kvaliteto, katero zagotavlja ime DIVINOL® .

Proizvajalec Zeller + Gmelin GmbH & Co. KG, certificiran po DIN EN ISO 9001:2008 kot tudi DIN EN ISO 14001:2004 (+Cor1:2009), zagotavlja nespremenjen visok nivo kakovosti proizvodov, ki so po najvišjih okoljskih standardih proizvedeni  izključno v lastni rafineriji v Zvezni republiki Nemčiji z več kot 150 letno tradicijo.